Lagoppstilling våren 2017 (LOL)

Vårsesongen av Telenorligaen nærmer seg, og Celestial Gaming har omsider funnet en lagoppstilling for laget i 1. divisjon av League of Legends-ligaen.

I høstsesongen presterte laget greit, men med altfor mange uavgjort. Nå ønsker vi å gå for en lagoppstilling som kan hevde seg i toppen i Norsk League of Legends. For å få det til, har laget gått gjennom flere runder med prøvespillinger og funnet en sammensetning med spillere som har en blanding av potensial, erfaring og forenelige fremtidsutsikter.

Kaptein for League of Legends-laget, Sebastian «Boffen» Gsell har tro på at dette kan bli en god sesong:

Utsiktene ser lyse ut. Jeg har troen på at vi skal kunne være en av de største utfordrerne til førsteplassen i Telenorligane denne våren. Samtidig håper jeg at fans der ute er klare for å heie på oss nå som vi ikke skal gå 1-1 hver eneste kamp, forklarer Gsell.

Mens tre av spillerne fra høstens lagoppstilling blir værende, har to av dem byttet rolle slik at de spiller en rolle de generelt sett foretrekker. I tillegg får vi tilbake en av våre tidligere support-spillere i botlane (Magne Johan «Magne Johan» Økland Molteberg) og sper på med en ung, lovende og sulten ADC.

ICHIROCHI er Celestial Gaming sin nye ADC

De fleste spillerne er kanskje er kjent for dem som har fulgt CG gjennom flere sesonger, men Christian «Ichirochi» Mathisen er antakeligvis ny for de fleste. Forrige sesong spilte bergenseren nemlig i andre divisjon. Nå er han klar for å vise seg frem som en av de beste ADC-spillerne i den øverste divisjonen av Telenorligaen.

– Etter å ha prøvespilt for CG virker de som et lag med mye potensiale. Flaker, Ploxy og Boffen har allerede spilt sammen fra før, så de har god synergi både i og ute av spillet. Magne Johan kommer med mye erfaring som hjelper laget generelt og spillerne individuelt, forklarer han og understreker at det allerede nå er lett å passe inn;

– Jeg trives godt allerede etter noen få scrims. Noe av det viktigste som gjorde at jeg ønsket å bli med i CG er også at alle har samme mål og ønsker å bli bedre sammen. Selv har jeg ambisjoner om å bli bedre individuelt og kanskje kjempe om tittelen som den beste ADC-spilleren i Telenorligaen. Med dette rosteret tror jeg det er mulig å få til.

Dermed blir lagoppstlillingen slik:

Håkon «Flaker» Solberg (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungel)
Sebastian «Boffen» Gsell (Mid)
Christian «Ichirochi» Mathisen (ADC)
Magne Johan «Magne Johan» Økland Molteberg (Support)

Leave a Reply