Celestial Gaming tar turen til Kristiansand og PB-party

I forbindelse med avviklingen av PB-party i Gimlehallen 27.oktober 2018, vender Celestial Gaming sitt League of Legends-lag nesen mot det blide sørlandet og Kristiansand.

Her skal laget spre e-sportkunnskap og by på underholdning for de omlag 3000 ungdommene i alderen 12-17 år som deltar på sørlandets største innendørs diskotek, konsert og dansearrangement.

PB-party blir arrangert av Gimletroll i forbindelse med Trollcup og er et 100% rusfritt arrangement i Gimlehallen. Vinn billetter til arrangementet ved å delta i vår Facebook-konkurranse.

Vi har lenge sett på muligheten til å inkludere flere spennende aktiviteter som fenger en stadig mer mangfoldig gruppe med barn og ungdom. Det ble derfor et skritt i riktig retning og by på litt e-sport og gaming, sier Jarle Espeland som leder PB-party, og legger til:

Celestial Gaming er et spennende lag med gode sportslige holdninger som også har røtter her på sørlandet, de ble derfor førstevalget når vi ønsket å gå i denne retningen.

– Vi gleder oss til å dra tilbake til Kristiansand og Gimlehallen

Celestial Gaming deltar for tiden i førstedivisjon av Telenorligaen og har lang fartstid innen norsk e-sport. Som organisasjon har klubben også et ungdomslag i League of Legends, og et CS:GO-lag som deltar i førstedivisjon i deres respektive spill i samme liga.

Vi gleder oss til å dra tilbake til Kristiansand og Gimlehallen. Vi har vært der flere ganger tidligere og vi spilte blant annet inn en av episodene til dokumentaren «Game on» i akkurat denne hallen. Det er et mine beste spill-minner, sier Sebastian «Boffen» Gsell, kaptein på Celestial Gaming.

– Gaming er et satsningsområde i Elkjøp

Under oppholdet skal lagets fem medlemmer delta i en lavterskel ARAM-turnering i et eget område på PB-party. Alle med billett til arrangementet har mulighet til å delta fra kl. 19:00 lørdag 27. oktober. Utstyret som brukes i turneringen – og premiene – leveres av Elkjøp Megastore Kristiansand.

Gaming er et satsningsområde i Elkjøp, og det å få muligheten til å være med på et positivt ungdomsarrangement som PB Party er veldig gøy. Veksten i salg av gamingutstyr hos oss er enorm, og det skyldes blant annet at E-sport og sosial gaming øker i popularitet i alle aldersgrupper. Det er moro å få lov til å stille med utstyret som det skal spilles på denne helgen, og tilsvarende artig å få lov til å belønne de flinkeste med premier fra vårt gaming-sortiment, sier Kjetil Thomassen fra Elkjøp Megastore Kristiansand.

Premiene fra Elkjøp Megastore Kristiansand er:

  • Logitech G502 Proteus Spectrum gaming-mus, verdi: 500,-
  • Corsair Void Pro RGB USB gaming-headset, verdi: 900,-
  • SteelSeries Apex M750 gaming-tastatur, verdi: 1000,-

Målet med turneringen er at så mange som mulig skal få muligheten til å spille mot noen av landets beste League of Legends-spillere i et spillmodus som gir alle muligheten til å vinne. Det har nemlig lite å si hvor god du er i spillets konkurransemodus, når du ikke får velge hvilke champion du skal kjempe med, sier Benedichte Breistøl, grunnlegger av Celestial Gaming, og avslutter:

På den måten håper vi at terskelen for å prøve seg ikke bli så høy, og at vi kan få det mye moro!

Ungdommer som har billett til PB-party og ønsker å prøve seg i ARAM-turneringen, kan melde seg på i døra eller gjennom arrangementets nettside: http://www.pbparty.no/


Om ARAM:

«All Random All Mid» eller «ARAM» er et PvP-spillmodus i League of Legends, spilt primært på kartet «Howling Abyss». Dette spillmoduset ble gitt ut i 2012. Spillere er ikke gitt muligheten til å velge sin egen Champion/spillhelt (All Random), men får en tilfeldig tildelt av spillet. Deretter må de kjempe i en enkelt lane, eller bane (All Mid), til et av lagene vinner. Hver kamp tar omlag 15-25 minutter.

Om Celestial Gaming:

Celestial Gaming er en norsk e-sportorganisasjon som ble startet i 2013. Klubben huser ambisiøse spillere i alderen 15-26 år som deltar i Norgestoppen av spillene Lerague of Legends og Counter Strike:Global Offensive. League of Legends-laget har flere seiere på merittlisten sin, men høyest henger likevel «Fair Play»-prisen til Telenor, da klubben setter sportslige verdier høyt.

Mer informasjon: http://celestialgaming.no

Om PB- Party:

PB-Party er Sørlandets største innendørs diskotek, konsert og dansearrangement, arrangert av Gimletroll i forbindelse med Trollcup. Arrangementet er 100% rusfritt, og samler hvert år rundt 3000 barn og ungdom i Gimlehallen til fest. Hvert år bookes det DJs og artister fra både nært og fjernt. I år vil PB-party sine headlinere være: Cir.Cuz, Temur, Zadeking og Vilde J.

Arrangementet ble startet i år 2000 av Jarle Espeland og Mats Løhre, og i løpet av arrangementet er mellom 50 og 100 frivillige med og bidrar med hjelp. De frivillige er med på planlegging, bygging av scenen, sørge for sikkerhet, produksjon og bruk av dekor, samt generell gjennomføring av arrangementet for å nevne noe.

Mer info: http://pbparty.no


Ønsker du deg din egen Celestial Gaming Lag-trøye? Skaff din her!

 

 

Leave a Reply