Lagoppstilling (høsten 2016)

Denne høstsesongen skal Celestial Gaming gjøre noe nytt: Vi bytter deler av lagoppstillingen, gjør role swaps, skal ha fokus på god stemning innad og ikke minst – finne moroa med spillet igjen!

– Vi spiller alltid for å vinne, og det vil vi fortsette med, men denne sommeren mistet mange på laget mye av interessen for League of Legends. Vi ønsker naturligvis å ha motiverte spillere. Derfor måtte vi gå drastisk til verks og diskuterte oss frem til denne løsningen, sier lagets manager Benedichte Breistøl.

Celestial Gaming sitt League of Legends-lag har lenge vært tilnærmet uforandret, men etter mangel på motivasjon hos flere av veteranene ble vi tvunget til å gjøre noen endringer. Det er viktig for oss at spillet først og fremst er moro, hvis ikke blir det vanskelig å kjempe sammen mot seiere.

I utvelgelsen av ny lagoppstilling har vi derfor fokusert på å finne personer som kan spille hverandre gode. Samtidig har det vært viktig å gi rom for vekst. Lagoppstillingen har flere veteraner, med ulike kvaliteter, som skal møte nye utfordringer denne høsten. Utfordringene kommer iform av nye lagkamerater og for to av spillerne – nye roller.

– Jeg og Jubel har spilt sammen i lang tid nå, men vi har også fått med oss tre personer vi kjenner fra miljøet. Vi tror de kan passe godt sammen med oss. Som et lag blir det nok utfordrende med ny lagoppstilling, men vi er sikre på at stemningen skal bli bra, forklarer lagets kaptein Sebastian «Boffen» Gsell.

LAGOPPSTILLING:

Ole-Martin “Ploxy” Glomsaas (Top)
Jakob William “Jubel” Andersen (Jungel)
Sebastian “Boffen” Gsell (Mid)
Hamad “Saitoo” Allaui (ADC)
Håkon “Flaker” Solberg (Support)

Leave a Reply