League of Legends kjører bootcamp på Nexus E-sport i Kristiansand

Celestial Gaming sitt League of Legends-lag vil bruke helgen 26. – 28. Oktober til bootcamp opp mot siste ordinære serierunde av Telenorligaen. Bootcampen vil finne sted på Kristiansands nyeste e-sporttilbud: Nexus e-sport.

– Det blir første gangen hele laget møtes i virkeligheten, og vi gleder oss til å ta fatt på en skikkelig bootcamp. Det er lenge siden sist nå, sier lagets kaptein Sebastian Gsell og fortsetter:

– Vi tror at det gjør mye for et lag å få vært i samme rom, jobbet gjennom problemer og å få vært sosiale utover det man får til online.

Espen Schjøttelvig er dalig leder for Nexus E-sport og ser frem til en helg med fokus på League of Legends:

– Vi setter stor pris på at CG kommer på besøk til oss. Da vi utviklet konseptet for Nexus var målet å skape en plass der gamere kan samles og spille sosialt. At CG vil bruke oss til bootcamp forteller oss at vi har fått til noe riktig. I tillegg vil vi vise semifinalene i Worlds på lørdag og søndag kveld. Dette blir en god helg for League-fans.

– Vi er veldig takknemlig ovenfor Nexus E-sport

Å kjøre i gang en skikkelig bootcamp virket som den beste måten å utnytte tiden. Spesielt med tanke på at laget uansett skal til Kristiansand for å kaste glans over PB-party samme helgen. Forhåpentligvis vil dette også gjøre laget ytterligere rustet for sluttspillet. Kampen som skal spilles søndag 28. oktober blir sesongens siste ordinære kamp og den avgjør også hvilke lag som kommer til høstens sluttspill i League of Legends.

– Vi ønsker å bruke helgen godt for å forberede oss på møtet med Air e-sports. Vi tenker at det er viktig at vi har lagt inn en skikkelig innsats for å nå målene våre denne sesongen, slik at vi ikke sitter og angrer fordi vi ser klare mangler i forberedelsene våre i etterkant, sier klubbleder Benedichte Breistøl og understreker:

– Vi er veldig takknemlig ovenfor Nexus E-sport som gir oss muligheten til å ha bootcamp i deres lokaler denne helga.

Celestial Gaming kommer til å spille høstsesongen siste ordinære serierunde mens de sitter i samme lokaler i Dronningens Gate 66 i Kristiansand. Det er også mulig for venner og fans av laget å komme innom lokalene for å slå av en prat, spille litt eller bare se seg rundt på Nexus E-Sport.

Fra Celestial Gaming vil følgende spillere og management være til stedet på hele, eller deler av, bootcamp:

  • Benedichte Breistøl
  • Marianne Hofseth
  • Sebastian Gsell
  • Håkon Solberg
  • Magnus Hornnes
  • Eivind Ommundsen
  • Geir Nilsen Lie
  • Admir Begovic

Nexus E-sport er en sosial arena i hjertet av Kristiansand som samler gamere og datainteresserte. Her er de det mulighet for å spille sammen, spise god mat eller slå av en prat med folk som har felles interesser. De tilbyr også en e-sportsbar til e-sportentusiaster.

Celestial Gaming er en av Norges eldste, mest kjente og mest stabile e-sportklubber med satsing innen for League of Legends og Counter Strike:Global Offensive. Klubbens verdier er: «Gjensidig respekt og lojalitet», «sosialt-klubbvennskap» og «sportslig atferd». Det er også en av grunnene til at CG setter «Fair Play»-prisen de mottok fra Telenor veldig høyt.


Ønsker du deg din egen Celestial Gaming Lag-trøye? Skaff din her!

Leave a Reply