Ny lagoppstilling i CS:GO

Celestial Gaming ønsker å være en klubb som gir rom for utvikling av talent. Vi tror at det er positivt for oss som organisasjon og for det norske e-sportmiljøet, dersom vi kan kombinere erfarne spillere med friskt blod.

Derfor har dette vært avgjørende i utvelgelsen av spillere som skal representere oss i Counter Strike:Global Offensive i høstsesongen 2017.

– Vi søkte til CG fordi vi vet at CG er en profesjonell organisasjon som har lyst å hevde seg i e-sport, akkurat sånn som oss. Vi føler oss trygge hos CG, og føler at vi kan fokusere på vårt spill og utviklingen videre som et lag. Vi føler at CG står til stor hjelp der, ikke bare ingame – men det sosiale også, sier Jørgen André “FHORZE” Pettersen.

– Vi har lyst til å utvikle unge spillere

Jørgen André “FHORZE” Pettersen er kaptein for CS:GO-laget og har stått i spissen for utvelgelsen av spillerne til laget. Han understreker at de som lag ønsker å gjøre en innsats for å forbedre det norske CS-miljøet:

– Grunnen til at vi har valgt en blanding mellom rutinerte og unge spillere, er rett og slett fordi vi har lyst å lære bort. Vi har lyst til å utvikle unge spillere så de også en gang kan gjøre slik som vi gjør nå, forklarer han og legger til:

– På den måten kan vi gjøre Norge, som forsåvidt egentlig har en ganske god «skillcapacity» i CS, bedre som CS-nasjon.

Videre mener han at det norske miljøet, slik det er nå, har mye å forbedre seg på:

– Ikke for å virke som en drittsekk eller noe, men det norske CS miljøet er «ræva». Folk har altfor stort ego. Det gjør at man ikke får utviklet seg optimalt.

Rollefordeling og fremtidsutsikter

Laget består av spillere fra 17-25 år, og sammen skal de spille for Celestial Gaming i 1. divisjon av Telenorligaen – det øverste nivå av norsk CS:GO. Allerede første gang de spilte sammen, merket de at lagoppstillingen fungerte bra sammen. Samtidig utfylte de hverandre på en god måte både sosialt og i spillet.

– Nå, etter et par uker med trening, føler vi at vi har en veldig bra lineup med mye potensiale. Og jeg tror vi kan vokse bra sammen. Vi har mye talent og «raw aim» i laget.

– Personlig fungerer jeg som lagets AWP’er, samt «midround caller». Croa, som også var på CG i fjor, er lagets «in game»-leader og support. Sercios er «lurker» og delvis også support. Av han kan man forvente magiske «smokes» og litt tryllekunst. Serix og zykes er våre «aimers», så det er de som fungerer som «entry killers» og løper ut først for å «pange HS!»

Målet for sesongen er å utvikle spillergruppen som lag og samtidig også prestere bedre individuelt. Hvis alt går etter planen, vil CS:GO-laget nå sluttspillet igjen.

– Vi ønsker jo selvfølgelig å vinne hele Telenorligaen, men det første målet er å nå sluttspillet! Det tror jeg også vi kan få til med nok innsats og riktig trening, sier FHORZE.

Navn  Nick  Twitter  Annet
Jørgen André Pettersen FHORZE @FHORZEcsgo Kaptein
Erlend Holmstad Sercios @sercioscsgo
Peder Holterman Solland Croa @pederhs
Daniel Jensen zykes @official_zykes
Rolf Gustavsen serix @serixcsgo
Trener:
Sinjin Aleksander Augland Wex @WexCsgo

Leave a Reply