Pressemelding: Celestial Gaming tar inn Bamble DreamTeam

Før oppstart av Telialigaens høstsesong 2019 utvider Celestial Gaming organisasjonen: Bamble DreamTeam går inn med sine lag i Rocket League og PUBG. Dermed konkurrer Celestial Gaming nå i League of Legends, CS:GO, Rocket League og PUBG.

– Vi har lenge tenkt på å utvide organisasjonen, så når denne muligheten kom var vi veldig positive til det. Tidligere har vi nemlig takket nei til å ta inn flere lag, fordi vi ikke har følt i vi har ekspertisen til å følge disse opp skikkelig. Gjennom Bamble DreamTeam får vi med en ildsjel av en leder, Anders Skjulestad, som vi tror vil kunne skinne skikkelig sammen med vår stab, sier Benedichte Breistøl, leder og grunnlegger av Celestial Gaming og utdyper:

– Bamble Dream Team deler våre verdier og har stort fokus på å skape et “community” rundt spillerne og e-sport generelt, samtidig som de er opptatt sportslig oppførsel og videre profesjonalisering av e-sport. Vi ønsker å bygge talenter og å skape samhold i klubben.

Leder og grunnlegger av Bamble DreamTeam, Anders Skjulestad, tok kontakt med Celestial Gaming i sommer for å lufte ideen om sammenslåing. For han var klubbenes delte verdier viktig, men også muligheten for å forene krefter og støtteapparat rundt lag og spillere.

– BambleDreamTeam starter med turneringer og casting og har utviklet mange knallgode lag i alle divisjoner innen RocketLeague og PUBG. Mye av min tid har gått til arrangering av konkurranser og casting, så at jeg nå å endelig kunne tilby spillerne et flott og stort støtteapparat blir utrolig spennende, forteller Skjulestad og fortsetter:

– Spillerne som er i klubben nå ser også frem til å bli en del av Celestial Gaming. CG er en tradisjonsrik klubb med godt renomé, så vi gleder oss veldig alle sammen, Avslutter Skjulestad.


Lagoppstillinger for førstedivisjon i Telialigaen:

League of Legends:

Top: Håkon “Koolberg” Solberg
Jungle: Eivind “Dacreq” Ommundsen
Mid: Per Andre “Bentsen” Bentsen
ADC: Magnus “Lil Ambivert” Hornnes
Support: Geir “Eskii” Nilsen Lie

CS:GO

Jørgen «phoRZE» Pettersen
Anders «savvy» Sundet
Igor «MACKO» Macko
Even «ev1» Storslett
Johann «Saasinho» Saasen

Rocket League

* kommer*

PUBG

Terje Elias «Saltym8» Riseth
Stian Larsen «Solvoll» Solvoll
Allan «FISTEJOHNNY69» Rasmussen
Martin «WALKING-_-» Myrås
Preben «Pr3bS» Ulen (Sub)

Leave a Reply